Hou je van zomerse keukens? Hier zijn vijf trendy zomerse keukenstijlen die perfect bij dat gevoel passen. Van Ibiza tot Country house.

Laatste nieuws, trends en tips

Lente in de keuken
Keukeninspiratie

Lente in je keuken

Heerlijk, de lente is weer aangebroken! Na maanden van stoofpotten, kerstdiners en donkere dagen is het nu tijd voor de lente in de keuken. Start het seizoen fris met een nieuw decor, een voorjaarsschoonmaak, verse kruiden en duurzame groenten. Klaar voor?

Lees verder »

Bekijk de nieuwste keukenstijlen

Welke stijl past het beste bij jou? Bekijk onze keukenstijlpagina’s voor meer keukens en inspiratie.

De mooiste Duitse keukens, gewoon hier in Nederland

Bij KüchenTreff vind je de mooiste Duitse keukens waar je niet de grens voor over hoeft. Al jarenlang gaan Nederlanders naar onze Duitse buren om daar een keuken uit te zoeken van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij maken dit een stuk makkelijker voor je. Door heel Nederland vind je meer dan twintig showrooms waar jij jouw droomkeuken kunt samenstellen. Van strakke matzwarte keukens, tot urban tot modern farmhouse, je vindt het allemaal bij KüchenTreff. Wij verkopen geen kant-en-klare keukens. Stel je eigen keuken samen die volledig past bij jouw stijl en woonwensen. En omdat onze keukens rechtstreeks uit Duitsland komen profiteer jij ook hier van dezelfde voordelige prijzen en hoge kwaliteit. Vind gemakkelijk een showroom bij jou in de buurt via de zoekbalk hieronder.