Dealer worden

U bent ondernemer en op zoek naar een sterke inkoop- en marketingorganisatie voor de keukenbranche? Sluit u nu aan bij KüchenTreff als dealer of onder uw eigen naam en profiteer van alle voordelen die het KüchenTreff concept u te bieden heeft.

Als sterke inkoopgroep zorgen wij voor zeer goede inkoopcondities, hiervan profiteert elke deelnemer en natuurlijk de consument. Door onze ervaring en achtergrond zoeken wij naar oplossingen en ondersteunen onze deelnemers actief bij het ontwikkelen van hun ideeën. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk, zodat u meer tijd heeft voor de dagelijkse gang van zaken in uw winkel. Waar gewenst zorgen wij voor verkoop- en keukensoftwaretrainingen, alsmede scholing van monteurs. Zo houden wij uw onderneming up-to-date voor de toekomst.

Reclamemogelijkheden

Wij ontwikkelen en plannen folders en kranten voor u. U besteld eenmaal voor het hele jaar de door u gewenste oplage (minimaal 4 tot maximaal 14 uitgaven per jaar) Deelnemers die gebruik maken van de uitgaven ontvangen extra condities van de leveranciers die meedoen met deze krant of folder.

 

Uw Voordeel

Tijdsbesparing, kwaliteit en zekerheid. Automatisch online op uw website. Banieren, affiches en raamstickers van de actie beschikbaar. Prijsvoordeel door de hoeveelheid. Eenvoudiger en sneller verkopen door herkenbaarheid.

Kuchentreff vlag

Ik wil graag meer info

    HeerMevrouw