Ondernemen

U wilt ondernemen! Éen van de centrale vragen is “welke naam kies ik voor mijn bedrijf” en hoe positioneer ik daarmee mijn onderneming in de markt? Start u onder uw eigen naam, creëert u een nieuwe naam of gebruikt u een bestaand merk?

Kuchentreff vlag

KüchenTreff ziet zichzelf als dé partner van de zelfstandige keukenondernemer en heeft hetzelfde motto voor startende ondernemers als voor de bestaande leden. Iedereen kan, niemand moet! Dit betekent dat u profiteert van de voordelen van het KüchenTreff merk ook als u onder uw eigen merknaam handelt. De kracht van ons merk wordt nu op al meer dan 400 verkooppunten in Europa toegepast. Terwijl de ondernemingsvrijheid van de leden wordt behouden – zonder strikt franchise-systeem en zonder franchise-kosten. KüchenTreff biedt u de kracht van een succesvol merk in de keukenhandel en het behoud van uw individualiteit. Met ons bent u een ondernemer met vrijheid en individualiteit. En daar staat KüchenTreff voor!

Wat heeft KüchenTreff te bieden?

Wanneer u met succes een bedrijf als keukenhandelaar start, zijn er veel overwegingen en stappen te doorlopen. Wij en onze partners ondersteunen bij het starten van uw keukenbedrijf met:

Het KüchenTreff team is er voor u. Bij ons bent u zeker: Overtuig uzelf van onze diensten en van de sfeer van het partnerschap dat ons onderscheidt. Ontdek zelf wat ‘Thuis bij KüchenTreff’ betekent.

Ik wil graag meer info

    HeerMevrouw Per telefoonPer email ’s Ochtends’s Middags Vertrouwen in de gemeenschapBescherming door het verbandMarketingondersteuningMarktanalyse