Veelgestelde vragen

Over KüchenTreff

Het grootste verschil tussen deze twee is de merkbeleving. De KüchenTreff showrooms zijn opgezet vanuit het KüchenTreff merk en de Powered by KüchenTreff zijn zelfstandig keukenondernemers die vanuit hun eigen merknaam opereren. Bij beide type showrooms profiteer je van zowel dezelfde lage prijzen en goede regelingen die KüchenTreff als merk biedt en de persoonlijke aandacht en rust die een ervaren keukenondernemer je in de showroom kan bieden.

KüchenTreff Benelux B.V. is een Nederlands bedrijf wat (zoals de naam al doet vermoeden) is ontstaan uit een bestaand Duits moederbedrijf. Je koopt dus écht Duitse keukens maar dan gewoon in Nederland.

Veel Nederlanders steken nog steeds de grens over in de hoop in Duitsland een goedkopere en betere kwaliteit keuken te kunnen kopen dan in Nederland. De nadelen hiervan zijn dat je lang moet reizen, de Duitse keukens niet onder de Nederlandse wetgeving vallen en je dan te maken krijgt met Duitse customer support en contracten. KüchenTreff maakt het een stuk makkelijker voor je om Duitse keukens te kopen. Voor dezelfde prijs en kwaliteit als Duitse keukens, maar dan gewoon in je eigen regio.

Duitse keukenmerken staan bekend om hun oerkwaliteit, degelijkheid en ‘gründlichkeit’. Doordat de keukens op grote schaal worden geproduceerd in Duitsland kunnen ze deze voor zeer voordelige prijzen aanbieden. Omdat wij rechtstreeks en ook op grote schaal deze keukens inkopen kunnen wij deze Duitse keukens voor dezelfde prijzen als in Duitsland aanbieden op Nederlandse bodem. Scheelt jou weer een paar honderd kilometer rijden.

Sluit je aan bij ruim 150 andere verkooppunten in de Benelux. Je profiteert van de voordelen van KüchenTreff als merk, ook als je onder je eigen merknaam handelt. Voor meer informatie en het contactformulier ga je naar deze pagina.

Nee, wij zijn geen keten maar een inkooporganisatie. Dat betekent dat alle showrooms die bij KüchenTreff zijn aangesloten zelfstandig keukenspecialisten zijn. Jij koopt je keuken bij een betrouwbaar (familie)bedrijf uit de regio, die dankzij KüchenTreff Duitse keukens heel voordelig kan aanbieden.

Al onze keukenmerken zijn Duits. Apparatuur, werkbladen en accessoires overigens bijna ook allemaal. Wij werken met onder andere Nobilia, Pronorm, Beckermann Küchen, Ballerina Küchen, Artego, Schüller, Next125, Bauformat, Störmer, Brigitte Küchen, Häcker, Villeroy & Boch, Nolte Küchen, Rempp Küchen, Beko, Pelgrim, Siemens, AEG, Etna, Steel, Bosch, Quooker, Inventum, Berbel, Boretti, Kemie, Dekker, Naber, en nog meer. Bekijk hier een overzicht van alle merken.

De levertijd van een keuken is afhankelijk van het merk, specifiek maatwerk en de productietijden van de fabrieken. Vanwege de impact van de pandemie kan er wat vertraging optreden. Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij een vestiging bij jou in de buurt krijg je een inschatting van de levertijd van jouw keuken. De gemiddelde levertijd op dit moment is 8 tot 10 weken.

Support & garantie

De algemene voorwaarden worden voor de consument bepaald door de partner (locatie). Kijk voor de algemene voorwaarden die voor jou van toepassing zijn op de website van de locatie bij jou in de buurt. De garantievoorwaarden worden ook per locatie bepaald. Gemiddeld genomen wordt er 5 jaar garantie geboden op het kastwerk. Garantie op apparatuur wordt bepaald door fabrikant van de apparatuur. Deze kun je zelf aanvragen.

Stuur ons een bericht via het algemene contactformulier waarin je met zoveel mogelijk detail uitlegt bij wie je de keuken hebt gekocht en wat nu je vraag is. Wij verwijzen je door naar een nieuwe dealer bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over een specifieke keuken? Een prijsopgave? Heb je een vraag of is er een probleem met de keuken die je gekocht hebt? Wij verwijzen je in deze gevallen graag door naar een showroom bij jou in de buurt, of de showroom waar je de keuken hebt gekocht. Heb je een vraag of opmerking voor KüchenTreff hoofdkantoor? Stuur ons dan een bericht via deze pagina of bel ons op + 31(0)36 30 30 017.

Voor klachten of problemen met een gekochte keuken vragen we je contact op te nemen met de vestiging waar je de keuken hebt gekocht. Kom je daar niet uit of gaat het over de vestiging? Stuur ons dan een bericht via ons
contactformulier.

Ja, wij verzorgen jouw aankoop van a tot z. Van oriëntatie in de showroom, tot de plaatsing van jouw droomkeuken. Iedere vestiging werkt met ervaren en betrouwbare keukenmonteurs.

De algemene voorwaarden worden voor de consument bepaald door de partner (locatie). Kijk voor de algemene voorwaarden die voor jou van toepassing zijn op de website van de locatie bij jou in de buurt.

Prijzen

De keukens van KüchenTreff zijn maatwerk. Wij verkopen geen ‘kant en klare’ keukens. Iedere ruimte, lichtinval en persoonlijke stijl is weer anders. Samen met de adviseur stel je heel je eigen keuken samen precies zoals je ‘m zelf wilt hebben. Prijzen van keukens zijn ook sterk afhankelijk van de materialen, accessoires en apparatuur die je kiest. Hierdoor zouden prijzen op de website mogelijk een verkeerd beeld kunnen geven. Wij bieden keukens voor ieder budget. Kom gerust langs bij een showroom bij jou in de buurt voor een adviesgesprek en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Het maken van een offerte is maatwerk. Om misverstanden over jouw wensen te voorkomen vragen we je vriendelijk naar de showroom te komen op afspraak, zodat we al jouw wensen kunnen bespreken en hier zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten.

KüchenTreff staat voor eerlijke prijzen. Bij ons geen handjeklap of koehandel over de prijs van de keuken. Je kunt ervan uitgaan dat de prijs die op de offerte staat de eerlijke prijs is van de keuken. Hier zijn we transparant in. We bieden een ruim assortiment en prijsopties. Vraag naar de verschillende mogelijkheden per onderdeel. Wij bieden keukens voor ieder budget.

Wat leuk! KüchenTreff Benelux is het hoofdkantoor wat levert via een exclusief dealernetwerk. Maak een afspraak bij een showroom bij jou in de buurt om een offerte op te laten maken.

Onze keukens zijn zo scherp geprijsd omdat wij vanuit onze Duitse origine al jarenlang warme connecties hebben bij de keukenleveranciers. Omdat er zoveel zelfstandig keukenspecialisten bij ons zijn aangesloten kunnen wij de keukens op grote schaal inkopen waardoor de prijzen naar beneden gaan. Verder hebben we zowel budget- als premium keukenmerken in ons portfolio, waardoor we voor ieder budget een droomkeuken kunnen creëren.

Wij hanteren vaste prijzen voor alle keukenonderdelen. Je kunt ervan uitgaan dat de prijs op de offerte ook de eerlijke prijs is. Wij vinden het eigenlijk best vreemd als een keuken plotseling ook voor 30-50% goedkoper verkocht zou kunnen worden bij dezelfde vestiging. Mocht de prijs op de offerte niet binnen het budget passen kun je altijd overleggen met de adviseur. Voor ieder onderdeel in de keuken bieden wij verschillende opties die passend zijn bij jouw budget—van prikkie tot premium, zonder een compromis te doen op kwaliteit.

Showroom & dealers

Zoek naar een showroom bij jou in de buurt door je woonplaats in te vullen in de zoekbalk onderaan deze pagina. Wij rekenen automatisch voor je uit welke showroom het dichtstbij is.

De meeste KüchenTreff-vestigingen verkopen af en toe hun showroomkeukens. Je kunt dit altijd navragen bij de showrooms.

Alle keukens die wij verkopen zijn maatwerk. Wij verkopen dus geen ‘kant en klare’ keukens. De afbeeldingen op de website zijn geplaatste keukens of keukens van de fabrikanten. Wij verkopen dus wel alle onderdelen van de keukens zoals ze afgebeeld zijn. Alle vrijheid dus om zelf je droomkeuken vorm te geven.