Bekijk alle vacatures van KüchenTreff Benelux

Vakgebied
Als ervaren keukenmonteur staat er een bedrijfswagen met gereedschappen voor je klaar bij KüchenTreff Middelharnis. KüchenTreff Middelharnis is een snel groeiend bedrijf waar meer dan 30 jaar keukenervaring is. We

Werken bij KüchenTreff

KüchenTreff Benelux is een inkoopgroep die uitsluitend werkt met Duitse keukenmerken. Door de goede inkoopcondities profiteert de consument van voordelige prijzen en hoge kwaliteit Duitse keukens. Al ruim 400 verkooppunten in Europa waarvan al meer dan 100 in de Benelux! We zijn altijd actief op zoek naar de beste mensen in het vak. Bekijk alle vacatures van het KüchenTreff hoofdkantoor tot administratie-, verkoop- en montagevacatures van alle keukenshowrooms.

KüchenTreff showrooms en Powered by KüchenTreff
Je denkt misschien: ‘Ik zie ook andere bedrijfsnamen in dit overzicht staan. Hoe zit dat?’. Als inkoopgroep werken we uitsluitend met zelfstandig keukenondernemers. Een aantal daarvan werken met KüchenTreff als merknaam en anderen kiezen om onder een eigen merknaam te opereren: Powered by KüchenTreff. Wanneer je reageert op een vacature van een showroom heb je direct contact met de showroom zelf. Zo houden we de lijnen lekker kort.

Vacatures KüchenTreff