Sluit je als zelfstandig keukenondernemer aan bij KüchenTreff

Sluit je aan bij ruim 100 andere verkooppunten in de Benelux. Je profiteert van de voordelen van het KüchenTreff merk, ook als je onder je eigen merknaam handelt.

Peter en Wim, de oprichters van KüchenTreff Benelux

Volledige ondersteuning

KüchenTreff is dé partner van de zelfstandige keukenondernemer. Je profiteert van de voordelen van het KüchenTreff merk, ook als je onder je eigen merknaam handelt. Al ruim 500 verkooppunten in Europa waarvan al meer dan 100 in de Benelux!

Als inkoopgroep zorgen wij voor goede inkoopcondities, hiervan profiteer jij, maar ook de consument. Wij ondersteunen je als deelnemer actief bij het ontwikkelen van jouw ideeën en toekomstplannen. KüchenTreff lijkt soms op een franchiseketen, maar dat zijn we niet. Zonder franchisekosten of franchiseformule bieden wij jou de kracht van een keten met een succesvol merk waar vrijheid en individualiteit voorop staan. Ook als je onder je eigen naam onderneemt.

Alle voordelen op 'n rijtje

Door onze vele jaren in de keukenbranche en de meer dan bekwame partners waar we mee samenwerken, ondersteunen wij je volledig vanaf het moment dat je een keukenonderneming start. Samen op zoek naar de juiste locatie, nadenken over de planning en richting, markt- en merkuitstraling, het vinden en coachen van personeel, ondersteuning op het gebied van IT met SEO en SEA, communicatie via social media of print, marketing, financiën, financiële planning en meer!

Wij ontzorgen je zoveel mogelijk zodat je meer tijd hebt voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. Waar gewenst zorgen wij voor verkoop- en keukensoftwaretrainingen of scholing van monteurs. Toe aan een nieuwe huisstijl of een make-over van het pand? Toe aan een nieuwe inrichting en compleet nieuwe styling? Wij zijn er voor je! Zo houden wij jouw onderneming up-to-date voor nu en in de toekomst.

Even voorstellen

Peter Dijk

Peter Dijk
Medeoprichter van KüchenTreff Benelux. “Ons belang ligt in het ontzorgen van de winkels. De ondernemer rust geven om te doen waar hij goed in is.”

Wim Kuyper

Wim Kuyper
Medeoprichter van KüchenTreff Benelux. “Wij wilden het anders doen! Laagdrempelig, zonder moeilijke contracten en terugkerende kosten.”

Cindy Langejan

Cindy Langejan
Styling & deco. “Elke winkel heeft een andere uitstraling en vraagt om zijn eigen look en feel.”

Helen te Pas

Helen te Pas
BackOffice & administratie. “Ik voel mij het best op de BackOffice en zorg dat alle gegevens goed in het systeem staan.”

Maarten Smakman

Maarten Smakman
Sales promotor. “De jongste van de club, maar voel mij als een vis in het water. De diversiteit is geweldig”

Franz Bahlmann

Franz Bahlmann
Directeur van KüchenTreff. “Ik ben opgegroeid dichtbij de grens van Emmen en wilde altijd al graag naar Nederland. Zeer trots dat dit nu onze tweede basis is.”

"Wij zijn een groep die op alle vlakken de samenwerking zoekt. Voor ons is eigenlijk geen vraag te gek."

De KüchenTreff belofte aan de klant

Dit is wat wij aan onze klanten beloven. KüchenTreff is een keukenmerk waar alleen zelfstandig keukenondernemers bij aangesloten zijn. Zo krijg jij de voordelen van beide kanten: de zekerheid en goede regelingen van een groot bedrijf, en de persoonlijke aandacht en rust die een ervaren keukenondernemer je in de showroom kan bieden. 

Heldere communicatie
Het uitzoeken van je keuken is een behoorlijk proces. Je wilt dan duidelijke afspraken en directe communicatie en niet van het (keuken)kastje naar de muur gestuurd worden. Bij ons zit je goed.

Inspiratie
Wij geloven dat je keuken het hart is van je huis. Daarom geven we je graag het beste advies wat betreft indeling, style, materiaal, en gebruiksgemak. Misschien zelfs net een optie waar je nog helemaal niet aan had gedacht die anders is dan de standaard oplevering.

Duitse prijzen
Geen koehandel over de prijzen. Je kunt erop vertrouwen dat de prijs op de offerte de eerlijke prijs is. Je kunt altijd vragen naar verschillende opties per onderdeel van de keuken.

Borrelplank olijven

Keukens

Werk met de beste keukenmerken uit Duitsland

Door onze jarenlange ervaring als inkoopgroep weten we precies met welke merken wij zakendoen om altijd een hoge kwaliteit keuken te kunnen garanderen bij de klant. Rechts zie je een greep uit het keukenmerkassortiment: Nobilia, Pronorm, Beckermann Küchen, Ballerina Küchen, Artego, Schüller, Next125, Bauformat, Störmer, Brigitte kitchen, Häcker & Rempp.

Merken apparatuur KüchenTreff

Apparatuur

Hoge kwaliteit apparatuur voor alle budgetten

Een keuken is natuurlijk niet af zonder de beste apparatuur die de markt te bieden heeft. Daarom werken wij met merken uit verschillende segmenten, zodat we voor ieder wat wils hebben.

Wij verkopen apparatuur van Bosch, Siemens, Neff, Atag, Etna, Pelgrim, AEG, Zanussi, Whirlpool, Bauknecht, Inventum, Beko, Leonard, Progress, Airo design, Constructa, Indesit, Quooker, KüchenTreff, Elica, Gaggenau, Steel, Junker, Boretti, Küppersbusch, Berbel en Falmec.

Werkbladen

Werkbladen die tegen een stootje kunnen

De keukenbladen zijn van de merken Kemie, Topline en Dekker.

Werkbladen merken KüchenTreff
Accessoires merken KüchenTreff

Accessoires

De puntjes op de 'i'

Keukenaccessoires die de keuken helemaal afmaken komen van Blanco, DPS, Naber, Franke, Dekker en Quooker.

Even bellen?

Wij gaan graag de samenwerking met je aan. Neem contact op om de kansen en mogelijkheden te bespreken.