Over KüchenTreff

Het beste van beide werelden: Duitse degelijkheid en Dutch design. Gewoon in je eigen provincie, wel zo makkelijk.

Je hoeft de grens niet over

Wij bieden Duitse kwaliteit

Onze Duitse naam verklaard al een hoop. Wij zijn van origine een Duits bedrijf, gevestigd in Nederland. Wij verkopen alleen Duitse keukens. Dus dat is Duitse kwaliteit voor Duitse prijzen. Wij voegen daar ons eigen gevoel voor Dutch design aan toe. Zo kun jij rekenen op de mooiste, oerdegelijke keukens die jaren meegaan.

Voor ieder budget

Wij bieden alleen eerlijke prijzen

Het inkopen van keukens wordt centraal geregeld. Hierdoor profiteer jij altijd van voordelige prijzen. Bij ons geen koehandel of handjeklap. Net zoals in Duitsland hanteren wij heldere afspraken tegen een eerlijke prijs. We zijn er voor elk budget. Voor ieder keukenonderdeel zijn er verschillende budgetopties, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

KüchenTreff Belenux B.V.

Zelfstandige keukenspecialisten

Wij zijn persoonlijk op grote schaal

KüchenTreff is een keukenmerk waar alleen zelfstandig keukenondernemers bij aangesloten zijn. Zo krijg jij de voordelen van beide kanten: de zekerheid en goede regelingen van een groot merk en de persoonlijke aandacht en rust die een ervaren keukenspecialist je in de showroom kan bieden. Iedere adviseur heeft dus niet alleen ervaring met keukens inrichten, maar ook alle technische kennis in huis. Alle showrooms die bij KüchenTreff zijn aangesloten zijn keukenspecialisten met hart voor de zaak. Veel van hen zijn familiebedrijven die (soms al generaties lang) een goede reputatie hebben in de regio.

Een helder verhaal

We denken met je mee

Het uitzoeken van je keuken is een behoorlijk proces. Je wilt dan duidelijke afspraken met directe communicatie en niet van het (keuken)kastje naar de muur gestuurd worden. Bij ons zit je goed. Wij geloven dat je keuken het hart is van je huis. Daarom geven we je graag het beste advies wat betreft indeling, style, materiaal en gebruiksgemak. Misschien zelfs net een optie waar je nog helemaal niet aan had gedacht en die anders is dan de standaard oplevering — ongeacht budget.

Kom eens langs en ervaar het zelf

Door het hele land staan onze keukenspecialisten voor je klaar om je te begeleiden bij het hele proces van het kopen van een keuken. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek in een van onze showrooms. 

Word KüchenTreff
partner

Ben je zelfstandig keukenondernemer? Sluit je aan bij onze inkoopgroep met meer dan 400 verkooppunten in Europa, waarvan al meer dan 100 in de Benelux!